Advertisement

Huni Türkce : Amazonas Huni Kuin Das Leben Und Das Feuer : Türkçe, i̇ngilizce, almanca, fransızca ve birçok dilde anlamı.

Huni Türkce : Amazonas Huni Kuin Das Leben Und Das Feuer : Türkçe, i̇ngilizce, almanca, fransızca ve birçok dilde anlamı.. O, erimiş kurşunu bir huniye döktü. Huni türkçe içindeki çevirilerine dikkat et. Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Bir huni kullanarak sıvıyı doldurabilirsin.

Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Bir siviyi agzi dar bir kaba aktarmak için kullanilan koni biçimindeki araç * agizlik. She poured the molten lead into a funnel. Huni da turkish (wd) onun belirtti: Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamları :

Cdn Kobisi Com Cdn Image 11862 4878756 4 600 60
Cdn Kobisi Com Cdn Image 11862 4878756 4 600 60 from cdn.kobisi.com
Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; You can pour the liquid by using a funnel. Ve bu huni harika bir burun konisi olacak. Türkçe dilinden i̇ngilizce diline (google translate aracılığıyla) hızlı cümle ya da kelime çeviri yapmanıza yardımcı olan bir sözlük sistemidir. Slovence somalice sundanizce svahili dili tacikce tamil tatarca tay dili telugu dili türkçe udmurt ukraynaca urduca vietnamca wallon yidce yoruba yucatec maya yunanca zulu. Huni (belirtme hâli huniyi, çoğulu huniler). Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni da turkish (wd) onun belirtti:

Ve bu huni harika bir burun konisi olacak.

Isim bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni. Filtre bir ucu konik şekilde genişletilmiş cam veya metalden mamul boru. Huni (belirtme hâli huniyi, çoğulu huniler). İngilizce türkçe online sözlük tureng. Do you have a funnel i could borrow? O, erimiş kurşunu bir huniye döktü. Huni is a 360° creative agency, specialized in. Türkçe huni kelimesinin fransızca karşılığı. Kullanıcıların yorum ekleyebildikleri, kelime arayabildikleri geniş kapsamlı, dizinler halinde 120.000 türkçe kelime içinde gezme ve arama ayrıca anlam girebilme. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Bir siviyi agzi dar bir kaba aktarmak için kullanilan koni biçimindeki araç * agizlik. Türkçe, i̇ngilizce, almanca, fransızca ve birçok dilde anlamı. Huni türkçe içindeki çevirilerine dikkat et.

O, erimiş kurşunu bir huniye döktü. Bir siviyi agzi dar bir kaba aktarmak için kullanilan koni biçimindeki araç * agizlik. Hunî kelimesinin türkçe karşılığı nedir? Huni kelimesi türkçe'de külah şeklinde sıvı akıtma aracı anlamına gelir. Huni ile ilgili cümledeki kullanımına bak, söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren.

3 No Huni
3 No Huni from www.cerisan.com.tr
Türkçe huni kelimesinin fransızca karşılığı. Bir huni kullanarak sıvıyı doldurabilirsin. Kullanıcıların yorum ekleyebildikleri, kelime arayabildikleri geniş kapsamlı, dizinler halinde 120.000 türkçe kelime içinde gezme ve arama ayrıca anlam girebilme. Huni dil sözlüğü almanca, huni karikatürleri, huni resmi, huni nedir, huni nasıl yapılır, huni karikatür, almanca huni. Yeni yunanca χoní χωνί z külah şeklinde sıvı akıtma aracı sözcüğünden alıntıdır. Ben huni keki biraz çok tatlı buluyorum. Do you have a funnel i could borrow? Türkçe, i̇ngilizce, almanca, fransızca ve birçok dilde anlamı.

Do you have a funnel i could borrow?

Filtre bir ucu konik şekilde genişletilmiş cam veya metalden mamul boru. Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. 1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir gereç. İngilizce türkçe online sözlük tureng. Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Funnel huni funnel huni biçimi vermek cone huni nose cone ne demek. Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Huni kelimesi türkçe'de külah şeklinde sıvı akıtma aracı anlamına gelir. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Slovence somalice sundanizce svahili dili tacikce tamil tatarca tay dili telugu dili türkçe udmurt ukraynaca urduca vietnamca wallon yidce yoruba yucatec maya yunanca zulu. Huni için benzer çeviriler, benzer kelimeler, ilgili terimler. Kullanıcıların yorum ekleyebildikleri, kelime arayabildikleri geniş kapsamlı, dizinler halinde 120.000 türkçe kelime içinde gezme ve arama ayrıca anlam girebilme.

Filtre bir ucu konik şekilde genişletilmiş cam veya metalden mamul boru. Türkçe huni kelimesinin fransızca karşılığı. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. 1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir gereç. Ve bu huni harika bir burun konisi olacak.

Huni Mavi Akis Pixabay Da Ucretsiz Vektor Grafik
Huni Mavi Akis Pixabay Da Ucretsiz Vektor Grafik from cdn.pixabay.com
Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Ücretsiz kelime öğretme antrenörü, fiil tabloları ve telaffuz işlevini içerir. Türkçe dilinden i̇ngilizce diline (google translate aracılığıyla) hızlı cümle ya da kelime çeviri yapmanıza yardımcı olan bir sözlük sistemidir. Huni ile ilgili cümledeki kullanımına bak, söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren. Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi tdk huni nedir? Ben huni keki biraz çok tatlı buluyorum. (daha fazla ayrıntı için çeviriye tıklayın/dokunun). Hunî kelimesinin türkçe karşılığı nedir?

Huni da turkish (wd) onun belirtti:

Huni dil sözlüğü almanca, huni karikatürleri, huni resmi, huni nedir, huni nasıl yapılır, huni karikatür, almanca huni. Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi tdk huni nedir? Huni kelimesi türkçe'de külah şeklinde sıvı akıtma aracı anlamına gelir. Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Do you have a funnel i could borrow? Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. İngilizce türkçe online sözlük tureng. Genel türkçe terimi olarak huni: Isim bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni. She poured the molten lead into a funnel. Hunî kelimesinin türkçe karşılığı nedir? Ücretsiz kelime öğretme antrenörü, fiil tabloları ve telaffuz işlevini içerir. 1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir gereç.

Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamları : huni. Kullanıcıların yorum ekleyebildikleri, kelime arayabildikleri geniş kapsamlı, dizinler halinde 120.000 türkçe kelime içinde gezme ve arama ayrıca anlam girebilme.

Posting Komentar

0 Komentar